Na de Hijama behandeling:

Door de Hijama behandeling is het niet meer dan logisch dat een lichaam wat bloed heeft verloren. Om de energie terug te winnen en het verloren bloed opnieuw te vormen, kan men het beste water, (pure) honing en dadels innemen. Neem weer niet teveel in; wees in alles gematigd.  Dit zorgt ervoor dat de patiŽnt weer kracht krijgt. Drink overigens geen hete dranken in de uren na Hijama.

 De patiŽnt mag gedurende 24-uur de volgende zaken niet:

 Geen melk of andere zuivelproducten, zoals boter, kaas en ook geen vlees. kippenvlees of vis is wel toegestaan.

 Geen koude dranken die in de koelkast hebben gezeten, zoete dranken mag men drinken zolang ze niet in de koelkast hebben gelegen maar op kamertemperatuur, verder mag men deze 24 uur niet teveel drinken.

 Geen gemeenschap gedurende 24 uur na de behandeling.

 Geen zware arbeid.

 Men mag zichzelf niet opwinden, boos worden enz.

 Gedurende 24 uur geen douche nemen, de wudu mag men wel gewoon verrichten. Vuil kan in de bloedopeningen komen, of men kan erg moe/verzwakt worden.

 Uitkijken voor de kou.

 Makkelijk verteerbaar voedsel eten zoals groente, fruit, het is aanbevolen om de eerste 24 uur na de Hijama sla met veel azijn te eten, honing opgelost in water te drinken, men mag absoluut geen melk drinken omdat dit de bloeddruk verhoogt en een persoon dan ziek kan worden van de Hijama.

 De plekken waarop Hijama is gedaan niet blootstellen aan lucht zodat er geen infecties plaats vinden.

 Verder mag men de eerste 3 uur geen zout of pittig eten nuttigen.

 Het kan zijn dat de dag na Hijama de persoon een wat hogere temperatuur krijgt of een gevoel van warmte, dit is normaal en zal snel weggaan

 Ook kan het zijn dat wanneer mensen Hijama op de rug verrichten, ze last kunnen krijgen van diarree, ook dit is normaal en zal zelf weggaan.

www.hacamat.nl

TIBB-I NEBEVİ

Hollanda

(0031) 06 44 36 38 16

Hijama behandeling

Hijama afspraak maken

Voor wat is Hijama goed

Na de Hijama behandeling

Hacamat Hijama foto

Hijama in het Turks

Tekstvak: